Victòria del Girbau Vic a Alacant i derrota a Priego

GIRBAU VIC TT. Ana Garcia, Clàudia Caymel, Po-Hsuan Lin i Zhipei WangLa nova jugadora de Taipei del Girbau Vic TT de la superdivisió estatal,  Po-Psuan Lin, va ser clau en la victòria del seu equip en el primer partit de la segona volta, contra un dels conjunts més forts de la lliga, l’ASSSA Alacant. El Girbau Vic TT es va imposar per un ajustat 3-4, després de remuntar un 2-3 en contra, davant d’un dels  equips més reforçats de la lliga.

L’Alacant,  ha incorporat una jugadora d’origen xinès de primer nivell mundial, Jiao Li, guanyadora dels dos punts que va disputar. 

La clau de l’èxit va ser en aquest cas el doble on Zhipei Wang i Po-Hsaun Lin, es van imposar a Marina Ñiguez i Jiao Li per 3-1. Els altres 3 punts del Girbau Vic TT els van aconseguir, Zhipei Wang contra Ñiguez, Po-Hsuan Lin contra una molt bona jugadora xilena, Ma Paulina Vega i el decisiu el va aconseguir Ana García davant Marina Ñiguez, per un ajustat 3-2. Ana Garcia es reincorporava a la competició després d’un període important d’inactivitat per problemes de salut.

Aquest diumenge, el Girbau Vic TT, també ha jugat un partit ajornat de la 1a volta a Priego de Còrdova, amb derrota per 4-3. En aquest partit  Salvador Serra, no ha pogut alinear a Po-Hsuan Lin, incorporada per la segona volta. Els 3 punts del Vic els han aconseguit Zhipei Wang que ha guanyat els dos individuals disputats i Ana García que s´ha imposat a Zita Melinda Ziurcui.

Resultats i classificació

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.