Triomf històric del Girbau Vic T.T. en el campionat de Catalunya de joves, amb 6 ors, 4 argents i 3 bronzes

El Girbau Vic T.T.,a manca de les proves infantils, és el club més guardonat en el Campionat de Catalunya de joves que s’està disputant en el pavelló municipal d’Esports, Joana Ballart de Valls. Els joves esportistes vigatans entrenats per Lluís Peix, Sergi Molist, Miquel Ramos, David Avilés i Enric Beltra, encapçalen el medaller amb 6 ors, 4 argents i 3 bronzes. El segon del medaller és el CTT Badalona amb 4 ors, 1 argent i 1 bronze.

El Girbau Vic TT ha sigut el guanyador de les proves d’equips benjamí i juvenil femení. L’equip benjamí ha estat format per Sílvia Coll, Abril Vidal i Raquel Larrubia i l’equip juvenil per Ana García, Noa Muñoz i Nerea Garcia. A nivell d’esportistes han destacat especialment, Sílvia Coll  i Nerea García.

El Girbau Vic TT havia classificat també per aquest campionat, un equip benjamí format per Martí Garrido i Àlex ¡ Moreno que han aconseguit una destacada cinquena posició i dos equips alevins formats per Biel Gimeno, Edgar Venegas i Arnau Miarons que han estat setens i un altre integrat per Biel Morell, Gerard Gutiérrez i Martí Garrido que han estat onzens.

Medallistes del GIRBAU VIC TT en el Camp de Catalunya benjamí a Valls

Sílvia Coll, campiona de Catalunya  benjamina i Nerea García, campiona de Catalunya juvenil. Sílvia Coll i Abril Vidal, campiones de Catalunya de dobles benjamins i Noa Muñoz i Nerea García, campiones de Catalunya de dobles juvenils

Sílvia Coll Solà ha estat campiona en individual i en dobles benjamins fent parella amb Abril Vidal,  bronze en individual aleví i argent amb dobles alevins, també fent parella amb Abril Vidal. En total, sumant els equips, ha aconseguit 3 medalles d’or, 2 argent i 1 de bronze.

Nerea García ha estat campiona en individual juvenil i en dobles juvenils fent parella amb Noa Muñoz. En total, sumant la prova d’equips, ha aconseguit 3 medalles d’or.

També han aconseguit medalla d’or en dobles benjamins, Abril Vidal fent parella amb Sílvia Coll i Noa Muñoz, fent parella amb Nerea García han estat campiones de dobles juvenils.

GIRBAU VIC TT, campió de Catalunya juvenil i subcampió aleví

Ana García, subcampiona de Catalunya juvenil i Àlex Moreno i Martí Garrido, argent en dobles benjamins. Abril Vidal i Raquel Larrubia, bronze en aleví i benjamí, respectivament

La pedrera del Girbau Vic T.T. és àmplia i, a més dels guardons esmentats, han aconseguit també podi en aquests campionats de Catalunya, Ana García subcampiona individual juvenil, Àlex Moreno i Martí Garrido, subcampions de dobles benjamins i Abril Vidal i Raquel Larrubia, bronze en individual aleví i benjamí, respectivament.  Abril Vidal també ha estat subcampiona de dobles alevins amb Sílvia Coll.

Girbau Vic TT Juvenil, campió de Catalunya i aleví, subcampió 2017

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.