Quatre esportistes de l’escola de la Unió Ciclista Vic, als Jocs Mundial de la Joventut a Itàlia

Durant el primer cap de setmana d’agost una nova edició del Jocs Mundials de la Joventut de Trial tindran lloc a la localitat italiana de Lazzate, a la regió de la Llombardia a 25 quilometres de Milà.

Els Jocs Mundials de la Joventut de Trial és l’esdeveniment internacional més important per a nens i nenes menors de 16 anys d’edat. Inclou un total de sis categories, quatre de masculines: principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys) i cadets (15 i 16 anys) i dues de femenines: nenes (9-11 anys) i les noies (12-15 anys).

ETon i Marc - 20180727_205137nguany quatre esportistes de l’Escola de Trial de la Unió Ciclista Vic, han obtingut plaça per poder-hi participar. Es tracte de Ton Rusiñol (U.C. Vic) en categoria d’alevins, de Marc Juvanteny (U.C. Vic) en categoria de principiants, d’Aina Riera en categoria de noies i d’Alba Riera en categoria de nenes.

L’any passat l’esdeveniment va tenir lloc a Viborg (Dinamarca) on Alba Riera es va adjudicar la segona posició a la categoria de nenes. Enguany tant Alba Riera com Aina Riera repeteixen participació, mentre que Ton Rusiñol i Marc Juvanteny fan el seu debut.

No és la primera vegada que esportistes de l’Escola de Trial participen en aquesta important prova. Els mateixos Jordi Araque, Eloi Palau i Martí Aran hi van participar en diverses ocasions. El resultat més destacat el va obtenir Martí Aran l’any 2010 a Olkusz (Polònia) quan es va penjar la medalla d’or a la categoria de principiants.

La prova reunirà a més de cent vuitanta esportistes procedents de divuit països. Els Jocs Mundials de la Joventut de Trial es desenvolupen en dues fases per a totes les categories, semi finals i finals. Les proves de semi finals tindran lloc durant la jornada del dissabte dia 4 i serà on els esportistes hauran d’intentar passar el tall per accedir a les proves finals dels diumenge dia 5. Abans però es portarà a terme la competició d’equips nacionals programada pel divendres tarda.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.