Onze medalles del CN Vic ETB als campionats de Catalunya juniors

Els dies 26,27 i 28 de juny es van celebrar a la piscina del CN Mataró, els campionats de Catalunya de natació de la categoria junior, amb uns grans resultats dels nedadors del Vic ETB. Un total d’onze medalles , la nedadora més destacada va ser la Txell Domènech que es va endur 7 metalls, Martí Ranea 3 i Jan Moreno 1.

La Txell Domènech va guanyar les proves de 100 lliures, 50 braça, 200 estils, segona  a la prova de 100 braça, 200 lliures, i tercera a la prova de 50 lliures i 50 papallona.

En Martí Ranea, va guanyar, les proves de 200 esquena i 400 estils i va ser segon a la prova de 200 estils.

Jan Moreno va fer tercer a la prova de 400 lliures.

També i van participar la Ivet Macià que va nedar les finals de 50 i 100 esquena, La Neus Armengou, Martí Fontdevila i Carola Baronet.

NEDADORS DEL VIC ETB QUE VAN PARTICIPAR ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA JUNIORS

CAMPIONAT DE CATALUNYA D’AIGÜES OBERTES MÀSTER

Dissabte es va diputar la Travessa al port de Barcelona, enguany era campionat de Catalunya màster d’aigües obertes. El Vic ETB i va participar amb dos nedadors, Isidre Bancells que es va proclamar campió del seu grup d’edat +40 i va ser segon de la general  a  tres dècimes del guanyador en un esprint final d’infart. Anna Mas  va aconseguir la tercera posició al seu grup d’edat +45. La distància de la prova van ser 2500 meters.

L’Isidre després de proclamar-se campió d’Espanya fa 15 dies ha aconseguit ara el títol català, el mes de setembre disputarà el campionat d’Europa a Eslovènia.

La mateixa travessa a la categoria menor, travessa de 1000 metres el nedador del Vic ETB, Érik Casals va guanyar la prova.

ÉRIK CASALS AMB LA COPA DE GUANYADOR DE LA TRAVESSA MENOR.

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

De dissabte  fins dilluns es va diputar a la piscina del CN Reus Ploms els  campionats de Catalunya de natació categoria aleví. El CN Vic ETB i va particpar amb sis nedadors que van aconseguir uns bons resultats.

Judit Aragón va aconseguir la medalla de plata a la prova de 200 papallona i va ser sisena a la prova de 400 estils aconseguint la marca mínima per participar als campionats d’Espanya. L’Ivan Jiménez va ser cinquè a la prova de 1500 lliures i a la prova de 400 lliures va aconseguir la mínima per participar als campionats d’Espanya. També van nedar, l’Uma Panadès, Aniol Calavell, Santi Quero i Alba Massana

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.