Més de 850 participants, a la Cursa dels 7 Portals de Vic

Sortida Cursa dels 7 PortalsEl foment de la pràctica esportiva i el coneixement de la història i el patrimoni arquitectònic de la ciutat antiga són dos dels objectius d’aquesta cursa en què els 1.200 euros recaptats s’han destinat a l’Associació Tapís.

Més de 850 persones van participar el passat dimarts 3 de juliol a la tercera edició de la Cursa dels 7 Portals de Vic. Totes elles van recórrer el centre històric de la ciutat passant pels portals de Malloles, d’en Teixidor, de Queralt, Portalet, de Santa Eulàlia, de Manlleu i de Gurb.

Arc de sortida amb la pancartaEl regidor d’Esports, Titi Roca, va remarcar l’èxit d’assistència i el fet que els 16 primers dorsals de la cursa no s’entreguessin en record als presos i exiliats polítics i tampoc es lliurés el dorsal 155. Roca va tenir paraules d’agraïment per a tothom qui va fer possible que es tornés a batre rècord d’assistència, i també a la Fundació de l’antiga Caixa Manlleu BBVA CX pel seu suport i fer ressò de la cursa.

Les tres primeres places en categoria absoluta van ser per Genís Ferrandez, Marc Trasserras i David Rovira. En categoria femenina, Laia Andreu va repetir victòria, seguida d’Encarna Núñez i d’Erola Bisquert. Pel que fa a categoria adaptada l’or se’l va emportar Marc Checa, la plata va ser per Loli Moyà i el bronze, per Anna M. Parareda.

Per primer cop es va incorporar la categoria infantil en solitari, ja que en les anteriors edicions es corria conjuntament amb les absolutes, i es va comptar amb la participació de 150 joves. En aquesta categoria no hi va haver classificació final i es va lliurar una medalla per a tothom qui va prendre part en la cursa.

La Cursa Nocturna dels 7 Portals ha estat organitzada per l’Ajuntament de Vic conjuntament amb el CN Vic-ETB, el Club Atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic, ha comptat amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu BBVA CX i hi ha col·laborat les botigues d’esport Base:Esports Estel, Fanatik i Intersport Everest Horitzó.

Esport i cultura

Un dels objectius de la cursa és també que la gent conegui el patrimoni i la història de la ciutat antiga. Per això, gràcies a la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu BBVA CX s’ha pogut lliurar a tots els corredors un llibret explicatiu amb la història dels 7 Portals de la ciutat.

Daniel Guardiola, de la Fundació Antiga Caixa Manlleu BBVA CX, s’ha mostrat satisfet de donar suport a una iniciativa que posa en valor “l’esport i la cultura”.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.