Èxit dels orientadors de la Unió Excursionista Vic, als Campionats de Catalunya.

Els atletes del la Unió Excursionista Vic varen fer molt bon paper als campionats de Catalunya d’orientació. Malgrat la pluja varen mantenir una molt bona actitud i varen resoldre amb escreix les dues curses plantejades (matí modalitat mitja i tarda modalitat esprint).Els resultats finals eren a partir de la suma de les dues curses.

La Mitja era en un mapa de zona rural i de bosc, tècnica i física, en la qual és on es varen marcar més les diferències de temps. A la cursa d’esprint de la tarda, molt més curta, en un mapa de zona urbana i de parcs era impossible retallar les diferències marcades pel matí.

La jornada va ser llarga i intensa, i els joves orientadors varen ser i sentir-se els autèntics protagonistes del campionat (cosa que normalment no passa, degut a que en la resta de curses del calendari corren compartint convocatòria amb totes les categories d’adults).

A l’espera de la confirmació oficial del seleccionador, 3 atletes Infantil i Cadet de l’Escola Esportiva Unió Excursionista de  Vic  formaran part de la selecció Catalana que disputarà el campionat d’Espanya a Galícia del’1 al 4 de novembre.

PRE-BENJAMI W

2a Airina Sales Turró

BENJAMÍ M

2n Gerard Comerma Falgueras

ALEVÍ W

1a Arlet Sales Turró

INFANTIL W

5a Guinadell Faja San Jaume

6a. Lídia Grau Olivé

INFATIL M

2n Bernat Selva Torras

8è Oleguer Comerma Falgueras

CADET M

3r Andreu Grau Olivé

4t Jordi Moragas Forcada

6è Albert Serra Cirera

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.