Èxit del club Gimnàstic Osona al campionat de Catalunya de gimnàstica artística

El darrer cap de setmana es va disputar al pavelló Castell d’en Planes de Vic el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística. Dissabte va ser el torn de la secció de femenina del Club Gimnàstic Osona que aconseguia classificar 15 gimnastes entre les 10 millors de Catalunya. El primer podi va arribar gràcies a Clara Dalmau que es va alçar amb la medalla de bronze  a via olímpica 5,

obtenint també la segona millor nota de salt i classificant-se tercera a la barra d’equilibris. Laura Anfruns a Via Olímpica 4, Laia Puigdomènech a base 7 i Aina Verdaguer a base 5 es van classificar en 4a posició; Puigdomènech  va obtenir també la millor nota a l’aparell de terra.

EQUIP NIVELL 2Diumenge va ser el torn de la secció de masculina que va pujar 26 vegades al podi. Les primeres medalles van arribar al matí amb l’equip de promoció 2 format killian López, David Espina, Roger Franquesa i Sergi Orriols que es van proclamar Campions de Catalunya, guanyant el primer or pel club. Killian López, seguint la tònica de la temporada,  va sumar quatre medalles més proclamant-se campió de Catalunya individual, de barra fixa, de salt i guanyant el bronze a l’aparell de terra.  L’èxit va arribar també gràcies a la bona competició de l’equip de promoció 4 format per Romà Iturrioz, Arnau Mendoza i Bernat Gargallo que va pujar al tercer esglaó del podi; a la mateixa categoria Romà Iturrioz va culminar la temporada sumant 4 medalles. Iturrioz es va proclamar subcampió de Catalunya de cavall amb arcs, i va guanyar la medalla de bronze a la classificació general, a l’aparell de paral·leles i al d’anelles.  Arnau Mendoza, també a la categoria de promoció 4, es va proclamar subcampió de Catalunya d’anelles.

FOTOGRAFIA AUTORITATS Camp Catalunya 2018Els bons  resultats van continuar  a la tarda quan l’equip de tecnificació de nivell 2 format per Jordi Mendoza, Arnau Garsot i Arià Iturrioz també es va emportar el títol de Campió de Catalunya. En aquesta categoria Sergi Mendoza, després d’una competició impecable, va obtenir la medalla de bronze a la classificació general, es va proclamar subcampió de Catalunya a l’aparell de Salt i va sumar un altre bronze a l’aparell de paral·leles. A la mateixa categoria, Arnau Garsot es va proclamar campió de Catalunya de barra fixa i de cavall amb arcs. La jornada finalitzava amb l’actuació del gimnasta sènior del Club Gimnàstic Osona, Daniel Mendieta, que va demostrar un gran nivell de forma. Mendieta, en el seu primer any a la categoria, es va proclamar Campió de Catalunya a l’aparell de paral·leles, subcampió de Catalunya a l’aparell de paral·leles i a l’aparell de barra fixa, i va sumar 4 bronzes més a l’aparell de terra, de cavall amb arcs, de salt i també a la classificació general.

Els bons resultats de la temporada han fet possible que 58 gimnastes d’artística femenina i masculina el Club Gimnàstic Osona, participin la propera setmana als Campionats d’Espanya que es disputaran a Guadalajara.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.