El Vikus’s Femení Osona s’imposa amb claredat al CB Roda

FOseniorCBroda6El Vikus’s Femení Osona es va imposar al CB Roda en partit de rivalitat comarcal. Tot i un començament ajustat, la igualtat tant sols es va fer notar al primer quart, ja que per una banda el CB Roda es va presentar amb notables baixes i pel l’altre, el Femení Osona necessitava la victòria per continuar als lloc capdavanters i va pressionar en defensa i jugar en efectivitat en atac.

Els dos equips varen marxar al descans amb un resultat molt favorable pel Femení Osona.  A la segona part, l’avantatge es va ampliar, especialment al darrer quart, en el que el cansament es va deixar notar molt en el CB Roda. L’encert exterior del Femení Osona, que salvava les ocasions en que el CB Roda posicionava defensa en zona, va contribuir a poder ampliar aquestes diferències que varen portar el partit a un resultat final de 80-45 favorable al Femení Osona.  

El proper cap de setmana el Femení Osona jugarà dissabte al vespre a la pista del CB Farners, equip de la zona baixa, i lluitarà per mantenir-se en els primers llocs de la classificació.

 

ANOTACIONS

 

Femení Osona.- Meritxell (2); Aina (-); Laura C. (2); Eulàlia (5); Itziar (4); Susanna (19); Clàudia (15); Júlia (2); Laia G. (8); X`nia (-); Elisenda (6); Carla (11).

CB Roda.- Estrella (4); Suàrez (-); Estrada (-); Vallbona (23); Bregante (2); Leiva (2); Puig (2); Vila (10); Vilarasau (-)

Cap eliminat en els dos equips per faltes personals.

Resultats i classificació

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.