El Club Billar Vic celebra els 50 anys.

Els socis jugantEl passat diumenge dia 10 de desembre, el CLUB BILLAR VIC, va celebrar el seu 50è aniversari. La diada va començar a les 9,00 hores  mati, amb un esmorzar ofert pel Club a tots els seus socis, en el bar restaurant de les seves instal·lacions. Tot seguit es va fer un torneig a tres bandes per HANDICAP entre tots els socis que varen voler, el guanyador del qual va estar en MANEL LOZANO. Acte seguit, hi va haver el dinar de gala, al restaurant Viquissim, antic hotel NH de Vic, on hi varen assistir més d´una setantena de socis, amb les seves parelles.

La durada del dinar amb els seus diferents actes va ser gairebé cinc hores. Primer un dinar de gala, acte seguit es va presentar una introducció, narrada fantàsticament per en Santi Fuente, on explicava una mica a grans trets, els 50 anys del Club, amb tocs humorístics del pas del diferents socis emblemàtics pel Club. Després va donar pas a un vídeo, en el qual vàrem veure la historia del Club Billar Vic amb imatges.

Seguidament el President Miquel Costa, va fer el discurs presidencial, on va fer entrega a cinc socis, d´un recordatori per la seva entrega i voluntat al club. Va acabar el discurs amb un brindis i presentant  el que ja és a dia d´avui l´Himne del Club Billar Vic, composat  pel soci, jugador SERGI COSTA, el qual va entregar la partitura original al President per la seva exposició al Club. Va ser un moment mot emotiu i entranyable.

Els trofeus dels 50 anysSeguidament es varen fer les entregues de premis dels socials de la temporada 2016-2017, amb totes les seves modalitats i categories, amb  la novetat, que aquesta temporada es va poder fer un social de Fèmines a lliure, en la que va quedar campiona Míriam Lluma

Finalment, el President va fer l´acte de clausura, recordant als assistents que es donarà a tots els socis un vídeo de tota la diada amb l´himne del Club, amb la lletra acabada.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.