Anna Comet es reincorpora a la competició amb victòria a La Sitja del Llop

Anna Comet durant el km verticalDissabte 10 de novembre es va disputar La Sitja del Llop, un km vertical amb sortida des del Poble del Montseny fins al cim del Turó de l’Home. Un total de 6,5km i 1.180 metres de desnivell positiu.

Tant sols 3 mesos després del naixement d’en Gil, l’Anna es va posar el dorsal per testejar sensacions i veure si anava en la bona direcció.

I així va ser: “Vaig sortir amb cautela, em feia una mica de respecte que se’m fes molt llarg, però em vaig anar trobant bé i vaig sentir-me amb molta energia i amb força.”

L’Anna va anar avançant posicions fins a encapçalar la categoria femenina i arribar a meta amb cert marge de comoditat.

“Estic molt contenta perquè veig que anem en la bona direcció. Noto que em queda feina per fer, però la que s’ha fet fins al moment és bona.”

Ara, l’Anna sap que només hi ha una opció que és seguir entrenant i seguir recuperant-se de les seqüeles de l’embaràs i del part.

“Vaig agafar una mica d’anèmia després del part i estem acabant d’enfortir el sòl pèlvic perquè no pateixis en un futur. L’abdominal també s’ha d’acabar de tancar, però és qüestió de temps i de fer els exercicis que em demanen.”

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.