Adrià Franquesa i Jan Casanovas (equip Jufré Vic-ETB), campions provincials de BTT de Barcelona, categoria principiants

Adria i JanDiumenge 21 es va celebrar a Sant Quintí de Mediona el campionat provincial de Barcelona coincidint amb una nova prova de la Kids Cup Barcelona. L’Adrià Franquesa en infantils i Jan Casanovas en principiants van ser campions provincials de BTT de Barcelona.

L’Adrià s’hi va proclamar aconseguint una nova victòria en la seva categoria, mentre que en Jan va quedar segon a la seva categoria. Entre els alevins, cal destacar el 4t lloc de Martí Pratginestós i 6è d’Aleix Casanovas, mentre que Laia Cercuns va ser 4a fèmina infantil.

A les proves de l’Open Barcelona BTT de la mateixa Tuixonada Xtrem de Sant Quintí, l’equip Jufré Vic-ETB va rematar una molt bona jornada amb el 7è lloc cadet de LluMacia i l’actuació del monitor Oriol Sirera, que va ser el 8è sub23 classificat a la prova reina de la jornada.

MINI DH SERRA DE ROSSELLÓ

Ivette Perez al podiEn aquest intens cap de setmana també hi va tenir espai l’equip de BTT descens, ja que diumenge es va disputar el Mini DH Serra de Rosselló (Segrià, Lleida), amb protagonisme pels petits de la nova disciplina de l’equip Jufré Vic-ETB.

A la prova hi van ser Ferran Sala , que es va classificar com el 6è infantil, i també Ivette Pérez, que va ser la primera fèmina benjamí, rebent el seu merescut premi. La temporada de debut de l’equip de BTT descens segueix el seu camí.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.