Clínics Setmana Santa

Els dies 19 i 20 d’abril, es faran 4 clínics. Els horaris seran a les 17.00 hores i a les 18.30 hores.
Lloc: Pavelló del Castell d’en Planes.                     

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), conjuntament amb l’Ajuntament de Vic i el CB Vic, portarà a terme els seus Clínics de Setmana Santa a la localitat de Vic en el marc dels actes de Vic, Ciutat del Bàsquet Català 2011.Dimecres 20 d’abril tindrà lloc la segona jornada d’aquests clínic a càrrec de Richi Serrés, llicenciat en Educació Física, i un entrenador encara per confirmar.

El preu de cada clínic és de 10€ i el pagament es podrà fer al Comitè Tècnic de l’FCBQ, o bé el mateix dia del clínic, al mateix Pavelló del Castell d’en Planes (Ctra. de Gurb, 1) de Vic.

Aquestes xerrades validen com a clínics del Pràcticum per a aquells que tenen la part teòrica aprovada del Curs d’Entrenadors de Primer Nivell (de formació) i també pels qui tenen aprovada la part teòrica del Curs de Segon Nivell de Basquetbol (en categoria sènior), d’acord amb la normativa de l’FCBQ.

El 19 i 20 d’abril, el Pavelló Castell d’en Planes de Vic serà l’escenari d’aquests clínics els ponents dels quals seran Didac Herrero, entrenador del CB Vic (Copa Catalunya), qui parlarà, dimarts 19 d’abril a partir de les 17 hores, sobre “Joc reduit per treballar conceptes“, i Andreu Bou, entrenador del Cadi La Seu d’Urgell, qui tractarà sobre l'”Evolució tècnico-tàctica del 1×0 al 3×3” a les 18:30 hores.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Els comentaris estan tancats.