2a trobada PDP Minis

El proper diumenge 20 de març se celebrarà la 2a Trobada del Programa Detecció i Perfeccionament (PDP) de la temporada 2010-11 a  Vic, Ciutat del Bàsquet Català 2011.

En el marc dels actes de Vic Ciutat del Bàsquet Català 2011, les cinc pistes del Pavelló “Castell d’en Planes” de Vic (Carretera Sant Bartomeu, 1 de Vic) albergaran una de les trobades amb equips minis femenins i masculins de diferents centres PDP de Catalunya. Els centres femenins del Bages, Barcelonès Nord, Girona 1 i 2, Maresme, Osona i Vallès Oriental i Occidental, se citaran a Vic, així com també els centres masculins del Bages, Garraf-Penedès, Girona 1 i 2, Maresme, Osona i Vallès Oriental. Aquest diumenge, de 09.00 a 15.00 hores.

Què és el PDP?

El PDP és el Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que pretén fer, temporada rere temporada, la millor detecció de jugadors i jugadores mini de primer i segon any (2000 i 1999) de present, però especialment de futur d’arreu de Catalunya.

Aquest Programa de Detecció i Perfeccionament de l’FCBQ compta amb 34 centres a tot Catalunya i es du a terme durant tot l’any. Cada setmana els integrants de cada centre realitzen una sessió d’entrenament i durant la temporada participen a tres trobades, dues de migdia (com la del proper diumenge dia 20) i una, la final, de tot el dia.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Els comentaris estan tancats.