Bàsquet Femení

Torneig internacional femení Plana de Vic. Trofeu Mercat del Ram

Del 14 d’abril a la tarda, al dimecres 16 al migdia.
Lloc: Pavelló del Castell d’en Planes.

Organitza: Femení Osona.

Torneig internacional Plana de Vic. Mercat del Ram 2014

NORMATIVA
COMPETICIONS INDIVIDUALS

TORNEIG INTERNACIONAL PLANA DE VIC – TROFEU MERCAT DEL RAM

BÀSQUET FEMENÍ, CATEGORIA CADET

Participaran equips procedents de Catalunya i Itàlia

Els dies 14, 15 i 16 d’abril el Club Bàsquet Femení Osona organitzarà novament el Torneig Internacional Plana de Vic – Trofeu Mercat del Ram, categoria cadet. La competició es farà al pavelló municipal Castell d’en Planes i durarà des del dilluns 14 a primera hora de la tarda fins el dimecres 16 al migdia, quan es clourà l’acte amb el lliurament de trofeus i diverses distincions (millor jugadora, millor entrenador/a i nomenament del cinc ideal de la competició).

En aquesta edició, el torneig enfrontarà els equips:

  • Basket Carugate A (Itàlia)
  • Basket Carugate B (Itàlia)
  • Escola Pia Olot
  • CB Tarragona
  • UE Mataró
  • Femení Osona Cadet 98
  • Femení Osona Cadet 99

Aprofitant aquest esdeveniment, el dimarts 15, a les set de la tarda, Ramon Jordana, torellonenc que actualment és el director del projecte Segle XXI, farà un clínic que porta per títol “Construcció tàctica ofensiva en equips de formació”, i anirà adreçat als entrenadors/es tant dels equips participants com de la resta de clubs de la comarca que hi estiguin interessats.

Per tal de fomentar la relació i la convivència entre les jugadores, dos dels equips visitants s’allotjaran, dintre del programa d’intercanvi, amb famílies dels equips locals.

Per fer el seguiment del torneig podeu consultar la nostra pàgina web www.femeniosona.cat o si necessiteu més informació ens la podeu demanar al correu femeniosona@gmail.com.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Els comentaris estan tancats.